miércoles, 25 de mayo de 2011

Recopilació de recursos per a l'aula de música

Web que compta amb molts de recursos per a poder emprar a l'aula de música, tot i que no sigui gaire atractiva té molts de links amb recursos que ens indiquen el curs òptim per a poder-los emprar que ens seran de molta utilitat per emprar a les TIC sobretot de manera online:


Trobem gran varietat d'activitats, entre elles de reconeixement auditiu i memòria musical, musicogrames, activitats per a treballar les qualitats del so, un bon grapat d'audicions i fins i tot contes musicals.


En aquest apartat trobem recursos per emprar a l'hora de tocar la flauta, explicacions de les famílies dels instruments, contes musicals on apareixen instruments, conèixer els instruments de les orquestres simfòniques i reconeixement d'instruments per el seu so.


En aquest apartat trobarem explicacions per ensenyar als infants el   llenguatge musical, el pentagrama, les primeres notes, qüestions de ritme, intervals, etc.






Pel que fa a la part del cant trobem sobretot cançoners amb partiures, moltes d'aquestes són de distintes èpoques del curs escolar com pot ésser, Nadal, Carnestoltes, etc.




No hay comentarios:

Publicar un comentario